Fotocredit:

Fylkeslaget har tilsatt sekretær

Mattis Ulvang (26) er fra 1.mars tilsatt som fylkessekretær i 50% stilling i Troms MDG.

mars 2, 2017

Ulvang er vokst opp i Tromsø, men siden videregående har han bodd i Oslo. Han meldte seg inn i Grønn Ungdom i 2011, og han var med i arbeidsutvalget til Grønn Ungdom i to og et halvt år. Siden 2015 har han vært folkevalgt på bydelsnivå i Oslo.

– Jeg ble med i Grønne Studenter i 2011 og har hatt diverse verv der. Det skjedde etter å jeg mistet troen på Venstre som det mest effektive miljøpartiet et par år før. Over tid ble jeg hellig overbevist av at små partier med mange viktige saker ender opp med å kompromisse alt for mye på det mest kritiske, nemlig klima og miljø, og engasjerte meg mer og mer i De Grønne.

 

- Det skjedde etter å jeg mistet troen på Venstre som det mest effektive miljøpartiet et par år før

Bredt interessefelt

Ulvang har interesse for mange politiske områder, og han jobber for stortingsgruppa høsten 2016 med å utforme det alternative statsbudsjettet.

– Skatt, næring og dyrevelferd er i tillegg til klima og miljø de politiske områdene jeg interesserer meg mest for. Når det er sagt, har jeg også en grei oversikt over de fleste politikkfeltene og blir mer og mer interessert i velferds- og helsepolitikk.

– Ta gjerne kontakt

Ulvang ser fram til å flytte tilbake til Tromsø, og den første store utfordringen blir valgkampen til høsten. 

Som den ene ansatte, er det min oppgave å kjapt steppe inn og hjelpe med stort og smått dere trenger hjelp til, eller bare vil ha innspill på.  Eller kanskje du har noe å bidra med i valgkampen eller i partiet? Uansett, ta gjerne kontakt på mail eller mobil, heller hundre mail for mye enn en for lite, sier Ulvang.